Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Architecture Dubaj 21052

Kód lega: 21052
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 16 let
Počet kostiček: 740 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Ukažte svou vášeň pro Dubaj s touto okouzlující sadou od LEGO® Architecture. Postavte futuristické budovy a památky, jako jsou mrakodrap Burdž Chalífa, hotely Burdž al-Arab a Jumeirah Emirates Towers Hotel, ale také Dubajská fontána či rozhledna Dubajský rám. Pokud si tyto zábavné a pečlivě propracované miniatury vystavíte společně na podložce, stanou se nepřehlédnutelnou dominantou doma i v kanceláři.

     

    • Tato velkolepá stavebnice od LEGO® Architecture pro dospělé kombinuje vysoce propracované modely kultovních budov a památek Dubaje a inspiruje všechny obdivovatele tohoto vzrušujícího, moderního města. 
    • Mrakodrap Burdž Chalífa, hotely Jumeirah Emirates Towers Hotel a Burdž al-Arab, Dubajskou fontánu a rozhlednu Dubajský rám – to vše najdete v tomto architektonickém modelu, který poslouží také jako okouzlující suvenýr pro každého milovníka Dubaje. 
    • Obsahuje podložku pro vystavení s nápisem „Dubaj“. V knížečce najdete zajímavá fakta o Dubaji a návrháři modelu (k dispozici pouze v angličtině. Překlady do jiných jazyků si můžete stáhnout na adrese LEGO.com/architecture.) 
    • Tato snadno sestavitelná sada je vhodná i pro začínající LEGO® architekty. Skvělý tvůrčí dárek pro dospělé od 16 let, kteří v Dubaji žili nebo žijí, strávili tam dovolenou nebo sní o tom, že se tam jednoho dne podívají. 
    • Tento kompaktní model panoramatu Dubaje měří přes 33 cm na výšku, 27 cm na šířku a 7 cm do hloubky. Možná, že není až tak prostorný, ale ať už si ho vystavíte kdekoli, určitě bude nepřehlédnutelný! 
    • Při sestavování této stavebnice, která se obejde bez baterií, se mohou dospělí nenásilným způsobem zbavit stresu. Uvolněte se, najděte při stavění duševní rovnováhu a vytvořte úžasný architektonický model! 
    • Zvažujete, že byste tento sběratelský model Dubaje pořídili jako dárek pro začínajícího architekta, který je ve světě LEGO® kostek nováčkem? Bez obav. Přímo v krabici najdete tištěný srozumitelný návod. 
    • Stavebnice od LEGO® Architecture s ikonickými památkami a městskými panoramaty zprostředkují naplňující stavitelský zážitek všem se zájmem o architekturu, cestování, historii a design. 
    • Již od roku 1958 splňují LEGO® kostky ty nejvyšší oborové standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné skládání a rozebírání. 
    • LEGO® kostky procházejí přísnými testy, aby se zajistilo, že každá stavebnice od LEGO Architecture splňuje ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality. Tento nádherný model Dubaje jen tak nezestárne.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Architecture LEGO® od 13 let a víc LEGO® pro dospělé

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.