Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Avengers Zbrojnice Iron Mana 76167

Kód lega: 76167
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 7 let
Počet kostiček: 258 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Když zaútočí 2 agenti A.I.M. s cílem porazit Tonyho Starka, rozbít jeho superhrdinské brnění a zničit prototyp Iron Mana, musíte jednat rychle. Tony pracuje ve své garáži, opravuje svůj hot rod a pochutnává si na hamburgeru, když v tom přijdou padouši. Dostane se do svého obleku Iron Mana včas? Použijte vystřelovače hot rodu, zbraně superhrdinského obleku a všechny své dovednosti, abyste odrazili útok padouchů!

     

    • LEGO® Marvel Avengers Zbrojnice Iron Mana (76167) otevírá svět kreativních příběhů pro děti od 7 let. Zábavná stavebnice dává osud Iron Mana do rukou mladých superhrdinů. 
    • Obsahuje minifigurku Tonyho Starka, 2 obleky Iron Mana, 2 nepřátelské agenty A.I.M. a hot rod, který může hrdina opravovat a řídit. Tony Stark pracuje na prototypu Iron Mana a dává si hamburger jako ve filmu. 
    • Když se do základny Iron Mana vloupají padouši, děti použijí vystřelovače hot rodu, zbraně Iron Manova obleku a všechny další superhrdinské dovednosti, aby zachránili brnění, prototyp Iron Mana i hrdinu samotného. 
    • Tato stavebnice je nabitá zábavnými funkcemi a úžasnými doplňky pro kreativní hraní a superhrdinskou zábavu. Ideálně se hodí jako vánoční nebo narozeninový dárek pro předškoláky a malé děti ve věku od 7 let. 
    • Zbrojnice měří přes 8 cm na výšku a hot rod měří přes 10 cm na délku – parádní stavebnice pro hraní napínavých příběhů nebo vystavení v pokoji. 
    • Nejsou zapotřebí žádné baterie. Jakmile děti stavebnici rozbalí, jejich fantazie modely probudí k životu kdykoli a kdekoli. 
    • Srozumitelný návod dětem pomůže okamžitě začít tvořit. Parádní postavy, zábavné funkce a známá místa z filmu děti snadno postaví a pak si užijí maximum zábavy. 
    • Stavebnice LEGO® Marvel Avengers, ve kterých nechybí sběratelské minifigurky, modely vozidel, zbraně a další vychytávky, vezmou děti do světa superhrdinů od Marvelu. 
    • Již od roku 1958 splňují LEGO® stavebnice ty nejvyšší standardy. Můžete si být jisti, že jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozebírání. 
    • Ve společnosti LEGO Group naše kostky a dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že každá LEGO® sada pro děti splňuje ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Avengers LEGO® Marvel Super Heroes LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.