Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Batman Pronásledování Tučňáka v Batmanově lodi 76158

Kód lega: 76158
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 4 let
Počet kostiček: 54 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Tučňák unikl na svém ztřeštěném kachním člunu! Nastartujte Batboat a honička může začít! Zatímco Batman nahání superpadoucha, jeho plášť za ním vlaje ve vzduchu. Střílejte z laseru na palubě Batboatu. Hoďte po Tučňákovi Batmanův Batarang. Odrazí ho Tučňák svým deštníkem? Nebo Batman kachní člun potopí a dostane Tučňáka? To záleží jen na vašem malém superhrdinovi.

     

    • Stavebnice Pronásledování Tučňáka v Batmanově lodi (76158) od LEGO® DC inspiruje malé děti k tvůrčímu myšlení, zatímco si užívají zábavu s minifigurkami superhrdinů a modely vozidel z DC komiksů a filmů. 
    • Součástí této stavebnice jsou minifigurky Batmana a Tučňáka, a k tomu navíc Batboat a Tučňákův kachní člun. Lodě sice neplují na hladině, ale i tak nabízejí nevyčerpatelné herní možnosti na souši! 
    • LEGO® sady pro děti od 4 let obsahují speciální začátečnickou kostku, která malým stavitelům pomůže pustit se ihned do díla. Čím déle se budou stavění věnovat, tím větší bude jejich sebevědomí a brzy objeví nekonečný vesmír plný úžasných postav a možností kreativního hraní. 
    • Tato parádní stavebnice je nabitá zábavnými funkcemi a úžasnými doplňky pro kreativní hraní a superhrdinskou zábavu. Ideálně se hodí jako vánoční nebo narozeninový dárek pro předškoláky a malé děti ve věku od 4 let. 
    • Batboat měří přes 13 cm na délku. Tento malý model inspiruje děti ke hře na superhrdiny v epickém měřítku – až budou mít akce dost, mohou si jej vystavit v pokojíčku. 
    • Nejsou zapotřebí žádné baterie. Tento sestavitelný model jezdí na dětskou představivost, takže zábava nebude mít konce! 
    • Jednoduchý návod, který je součástí sady, malým dětem pomůže stavět, hrát si a získávat sebevědomí tím, že jim vysvětlí smysl jednotlivých kroků. 
    • Stavebnice řady LEGO® DC děti uvedou do akčního světa komiksových superhrdinů. Díky slavným postavám a důmyslným vozidlům, vychytávkám a zbraním mohou fanoušci znovu prožít oblíbené scény a vymýšlet si vlastní dobrodružství. 
    • Již od roku 1958 splňují LEGO® stavebnice pro děti ty nejvyšší standardy, takže jsou všechny konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozebírání. 
    • LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a analyzujeme, takže můžete mít jistotu, že každý LEGO dárek splňuje ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality na světě.

Najít podobné výrobky:

LEGO® DC Batman™ LEGO® DC Comics™ LEGO® od 4 let LEGO® od 5 - 7 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.