Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® City 60292 Centrum města

Kód lega: 60292
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 6 let
Počet kostiček: 790 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • S touto špičkovou stavebnicí Centrum města (60292) od LEGO City si děti mohou připomenout seriál LEGO® City Dobrodružství. Nechybí pizzerie, recyklační centrum, automyčka, nabíjecí stanice pro elektromobil, dojo na bojová umění a park s dětskou atrakcí. Těšit se lze i na zábavné minifigurky z LEGO City. Díky speciálním dílům silnic od LEGO City mohou děti propojit více stavebnic a rozšířit tak své město – jak se jim jen bude chtít!Skvělý dárek pro děti ve věku od 6 letTato sada nabízí tištěný návod na stavění i úžasný interaktivní návod Instructions PLUS s parádními nástroji pro přibližování a otáčení modelu, které dětem pomohou stát se opravdovými mistry. Pokyny Instructions PLUS jsou součástí bezplatné aplikace s LEGO návody na stavění pro chytré telefony a tablety.Kreativní svět LEGO CityStavebnice od LEGO City přinášejí úžasný stavitelský zážitek a spoustu herních možností s propracovanými budovami, realistickými vozidly a zábavnými postavami, které budou inspirací pro nejeden kreativní příběh vycházející ze skutečných událostí.

     

    • Prémiová sada Centrum města (60292) od LEGO® City přináší propracované budovy, parádní vozidla a zábavné postavy z televizního seriálu LEGO City Dobrodružství. Opravdová lahůdka pro děti od 6 let!
    • Obsahuje LEGO® díly silnice a vše, co děti potřebují k sestavení pizzerie, automyčky, doja, parku, recyklační stanice, náklaďáku, elektromobilu, motorky a kola, a k tomu navíc 8 minifigurek a figurky miminka a vodicího psa.
    • Tato LEGO® stavebnice je nabitá realistickými funkcemi. Děti mohou projíždět automyčkou, čímž roztočí mycí kartáče, vyprazdňovat pomocí autojeřábu kontejnery na tříděný opad a mnoho dalších věcí.
    • Stavebnice Centrum města od LEGO® City poslouží jako parádní dárek k Vánocům, narozeninám nebo jakékoli jiné příležitosti pro tvořivé děti a fanoušky seriálu LEGO City Dobrodružství.
    • Po sestavení měří model Centrum města od LEGO® City přes 24 cm na výšku, 41 cm na šířku a 44 cm do hloubky.
    • Mezi doplňky patří krabice na pizzu a servírovací podložka.K dispozici je takásada LEGO® dílů silnic, které děti mohou propojit s ostatními LEGO stavebnicemi a vytvořit si vlastní město!
    • Sada obsahuje tištěné pokyny k sestavení modelů a návod Instructions PLUS, který je součástí bezplatné aplikace s LEGO® návody pro chytrá zařízení. Tyto interaktivní pokyny dětem pomohou stát se ve stavění opravdovými mistry!
    • LEGO® City sady obsahují barevné budovy, parádní vozidla a zábavné postavy podněcující fantazii při hraní. Děti tak mohou prožívat otevřená dobrodružství v prostředí, které znají z reálného života.
    • Všechny LEGO® kostky a dílky jsou vyráběny v souladu s přísnými standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a aby se s nimi dobře hrálo – a to již od roku 1958.
    • Sady od LEGO® City procházejí důkladnými testy, abyste měli jistotu, že každý výrobek splňuje náročné bezpečnostní standardy.

Najít podobné výrobky:

LEGO® City Město Auta LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let Pro kluky Vozidla

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.