Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® City 60256 Závodní auta

Kód lega: 60256
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 5 let
Počet kostiček: 190 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Připravte se, sešlápněte pedál a pořádně to rozjeďte! Pomozte závodním jezdcům do jejich vozidel. Které z nich vyhraje závod? Bude to červeno-bílé auto se super rychlým benzínovým motorem, nebo žluto-modré auto s mimořádně tichým a výkonným elektrickým motorem? S touto úžasnou sadou Závodní auta od LEGO® City to záleží jen na vás!

     

    • Dopřejte dětem vzrušení s touto parádní sadou závodních aut v LEGO® City, která podporuje otevřené a nezávislé hraní na základě scénářů ze skutečného života. Perfektní pro děti, které milují závodní auta. 
    • Co vás čeká v krabici? Děti se mohou těšit na 2 parádní LEGO® závodní auta s úžasnými detaily, 2 kužely na start a do cíle, a k tomu navíc na 2 minifigurky řidičů se závodními helmami. A to je vše, co děti potřebují pro akční, nezávislé hraní. 
    • Děti mohou kombinovat vozidla a postavy z této sady s ostatními originálními LEGO® sadami pro ještě kreativnější hraní nebo úžasné modely na vystavení. 
    • Tato stavebnice Závodní auta (60256) od LEGO® City představuje skvělý vánoční, narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro kluky a holky ve věku 5 a více let, kteří milují kreativní hraní. Vyžaduje pouze ty nejzákladnější stavební dovednosti. 
    • V sestaveném stavu měří červené LEGO® závodní auto přes 4 cm na výšku, 13 cm na délku a 5 cm na šířku, zatímco žluté LEGO závodní auto měří přes 4 cm na výšku, 12 cm na délku a 5 cm na šířku. 
    • Nejsou zapotřebí žádné baterie – tuto parádní sadu se závodními auty pohánějí děti s bohatou představivostí, takže hraní nestojí nic v cestě! 
    • Pustit se do hraní s touto LEGO® sadou závodních aut je snadné. V krabici najdete srozumitelný návod na stavění – stačí roztrhnout sáčky s kostkami a zábava může začít! 
    • Stavebnice od LEGO® City Turbo Wheels obsahují budovy s řadou funkcí, cool vozidla a zábavné postavy, které podněcují kreativní hraní a pomáhají malým dětem s rozvojem tělesných dovedností a sebevědomí. 
    • Všechny sady od LEGO® City splňují ty nejvyšší standardy a přísná kritéria kvality společnosti LEGO Group, takže je snadné tyto zábavné stavebnice pro děti kdykoli složit a zase rozebrat. 
    • Ve společnosti LEGO Group kostky a dílky LEGO® City pouštíme, mačkáme, kroutíme, zahříváme, ohýbáme, škrábeme a natahujeme, abychom zajistili, že každá stavebnice splňuje ty nejvyšší standardy týkající se celkové bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® City Nitro Wheels LEGO® City Město LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Novinka!
LEGO® City 60399 Zelené závodní auto

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.