Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Disney Princess Vaianino oceánské dobrodružství 43170

Kód lega: 43170
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 6 let
Počet kostiček: 46 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Počkejte si na tu správnou vlnu s Vaianou a jejím prasátkem Puem od Disneyho na palubě plachetnice camakau! Popadněte veslo a cákněte na Pua trochu vody. Poté pádlujte k ostrovu. Pozor na tu vlnu! Je opravdu velká! Vydrž, Puo! Pomozte Vaianě na této statečné výpravě, doručte srdce bohyni Te Fiti a zachraňte obyvatele. Pak se připravte na další nová a vzrušující dobrodružství na otevřeném moři!

     

    • Inspirujte děti k napínavému hraní podle filmu nebo tvůrčímu použití této rozkošné sady, která obsahuje Vaianu a prasátko Pua. Skvělý dárek pro děti a fanoušky Vaiany od Disneyho. Stačí vybalit kostky z krabice a hraní může začít! 
    • Jaké dobrodružství čeká na moři? Děti mohou procvičit svou představivost a tvůrčí schopnosti, zatímco se vydají na vzrušující misi s Vaianou a prasátkem Puem od Disneyho na sestavitelné plachetnici camakau. 
    • Tyto oblíbené postavičky umožňují zábavné hraní buď v této sadě, nebo v kombinaci s ostatními modely jako součást nových příběhů a zábavných zážitků. Děti se mohou vydat na průzkum s Vaianou od Disneyho nebo nakrmit Pua, než vyplují za dobrodružstvím! 
    • Fanoušci Vaiany od studia Disney si zamilují tuto sadu (43170) od LEGO® ǀ Disney. Loď s látkovou plachtou a dílkem „srdce Te Fiti“ nadchne každé dítě. Hodí se skvěle jako vánoční, narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro kluky a holky ve věku od 6 let. 
    • Malá, ale mocná a připravená na akci. Plachetnice měří přes 10 cm na výšku, 9 cm na délku a 6 cm na šířku. Tato sada je tedy dostatečně velká na seriózní dobrodružství a zároveň dostatečně malá na to, aby si ji s sebou děti mohly vzít kamkoli. 
    • Hodiny nekonečné zábavy poháněné dětskou představivostí! Hračky bez baterií dětem pomáhají zdokonalovat se v nezávislém hraní i v řešení problémů, a navíc jim dávají možnost neustále přicházet s novými, vlastními příběhy. 
    • Otevřete krabici, sestavte model a pusťte se do hraní. Díky srozumitelnému návodu si děti s modely poradí raz dva, což jim poskytne radost ze samostatného stavění a možnost vychutnat si nekonečnou porci kreativní zábavy. 
    • Dejte dětem roztomilé postavy a scénáře, aby si mohly hrát se sadami od LEGO® ǀ Disney. Tato zábavná Disney sada s Vaianou nabízí začátky příběhů, ale také otevřené hraní, které pomáhá dětem s rozvojem kreativity a fantazie. 
    • Již od roku 1958 splňují LEGO® kostky ty nejvyšší oborové standardy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné skládání a rozebírání. 
    • Ve společnosti LEGO Group LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že každá stavebnice splňuje ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Disney Princess™ LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.