Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO DUPLO Laboratoř superhrdinů 10921

Kód lega: 10921
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 2 let
Počet kostiček: 30 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Voláme všechny malé superhrdiny! Iron Man, Spider-Man a Kapitán America potřebují pomoc v laboratoři Iron Mana. Opravujte motorku Kapitána America s pomocí úžasného nářadí a vybavení. Velké náklady zvedejte jeřábem. Připevněte hák za motocykl a spolu s ním přitáhněte i Spider-Mana! Pozor – střílí své pavučiny! Když superhrdinové pracují v laboratoři Iron Mana, je možné naprosto vše.

     

    • Podpořte rozvoj představivosti a tvořivosti dětí a pomozte jim osvojit si důležité dovednosti s pomocí oblíbených superhrdinů z filmových trháků Marvel Avengers. Když superhrdinové pracují v laboratoři Iron Mana, je možné naprosto vše. 
    • Děti si postaví Iron Manovu laboratoř – s pohyblivým jeřábem, otočným stolem, klíčem a ovládacím panelem – pak spojí síly se Spider-Manem, Kapitánem America a Iron Manem a užijí si spoustu legrace! 
    • Můžete opravovat motorku Kapitána America či zvedat a přesouvat velké náklady pomocí jeřábu. Děti mohou dokonce zaháknout Spider-Mana za motorku a vzít ho na projížďku (ale dávejte pozor na jeho pavučinu!). Spojte s dalšími stavebnicemi a užijte si ještě větší porci zábavy. 
    • Zábavná začátečnická stavebnice pro malé stavitele a superhrdiny. Díky kostkám, které jsou bezpečné a uzpůsobené pro batolata, představuje tato pestrobarevná stavebnice ideální vánoční, narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro děti ve věku od 2 let. 
    • Model měří přes 13 cm na výšku, takže je dost velký na přehrávání ohromných příběhů a zároveň dostatečně kompaktní, abyste jej mohli vzít kdekoli s sebou. 
    • Nejsou zapotřebí žádné baterie. Tuto hračku pro batolata pohání pouze dětská představivost. Stavebnice bez baterií podporují kritické myšlení a poskytují dětem pocit uspokojení, že „ony samotné“ tvoří zábavu! 
    • Jednoduchý návod na stavění zajistí, že si rodiče a děti užijí zábavu ihned po vybalení stavebnice s Iron Manem z krabice. Žádné časově náročné stavění – jen okamžité úsměvy a nadšení malí stavitelé. 
    • Přehrávejte si scénáře ze skutečného života, potkávejte známé postavy a hrajte si s roztomilými zvířátky v sadách LEGO® DUPLO® pro předškoláky – tyto stavebnice představují ideální dárek pro děti. 
    • Stavebnice LEGO® DUPLO® pro batolata splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969! 
    • U nás ve společnosti LEGO Group kostky a dílky LEGO® DUPLO® pouštíme, mačkáme, kroutíme, zahříváme, koušeme, ohýbáme, škrábeme a natahujeme, abychom zajistili, že každá stavebnice DUPLO pro malé stavitele splňuje ty nejvyšší standardy týkající se celkové bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

DUPLO® Super Heroes LEGO® od 2 let LEGO® od 3 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.