Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Friends Herní boxík: Andrea a zvířátka 41405

Kód lega: 41405
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 6 let
Počet kostiček: 40 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • LEGO 41405 Friends Herní boxík: Andrea a zvířátka

    Vezměte svého zvířecího miláčka na nákupy. Zavítejte do zverimexu a nakupte v něm pamlsky pro svého mazlíčka. Prohlédněte si v akváriu překrásnou exotickou rybku. Pomozte Andrei najít v obchodě ten pravý dárek pro jejího mazlíčka. Vezměte si boxík kamkoliv s sebou nebo ho rozdělte na dvě části a hrajte si s kamarádkou! Posbírejte všechny boxíky od LEGO® Friends – spojte tuto sadu s dalšími čtyřmi a vytvořte si vlastní miniobchoďák!

     

    • Zažívejte vzrušující dobrodružství s kamarádkami a zvířátky od LEGO® Friends i na cestách díky přenosnému zpracování sady. Tato kompaktní LEGO sada se zvířátky dětem umožní hrát si s minipanenkou a modelem zverimexu, ať už jsou kdekoli.
    • Malý boxík, který ukrývá velkou spoustu legrace. V sadě najdete minipanenku, zvířecí figurku a model akvária. Doplňky pro minipanenku pak přináší spoustu možností pro hraní příběhů a arch samolepek dětem umožní upravit si model podle sebe.
    • Stavitelky si mohou se zvířátky hrát v boxíku i mimo něj. Vždy ale skvěle poslouží, když si budou chtít zábavnou sadu sbalit s sebou. Jednotlivé herní boxíky LEGO® Friends lze spojovat a kombinovat, takže je možné si z nich vytvořit krásnou sběratelskou výstavku. Nebo je děti můžou rozpojit a podělit se o zábavu s kamarádkami.
    • Snadno sestavitelné modely v herních boxících představují skvělý způsob, jak děti seznámit s LEGO® světem. Zároveň se s nimi mohou okamžitě pustit do hraní.
    • Tato sada s modelem zverimexu představuje dokonalou spontánní odměnu či narozeninový nebo vánoční dárek pro děti od 6 let.
    • Každý boxík měří přibližně 8 cm na šířku a 6 cm na výšku. Díky tomuto kompaktnímu provedení si ho děti mohou snadno přibalit s sebou na návštěvu u kamarádů. Tyto barevné přenosné sady jsou skvělé i pro zpestření dlouhých chvil na cestách.
    • Tato sada se zvířecími motivy nevyžaduje žádné baterie, k životu ji přivede dětská představivost a kreativita. Jednotlivé herní boxíky lze navzájem spojovat a rozpojovat a každý z nich ukrývá tajemné zvířátko. Jsou prostě plné možností!
    • Představte svým ratolestem svět LEGO® Friends a městečko Heartlake – místa plná vzrušujícího a kreativního hraní a úžasných přátelství, kde děti objeví postavy, které jsou stejné jako ony, a kde jsou všichni vítáni.
    • LEGO® kostky a zábavné sady splňují ty nejvyšší oborové standardy. Děti, které si budou s touto stavebnicí hrát, ocení, že kostky lze vždy pevně spojit a zároveň se od sebe dají snadno oddělit.
    • V LEGO Group kostky a dílky pouštíme na zem, zahříváme, škrábeme, koušeme do nich a testujeme je všemi možnými způsoby, abychom zajistili, že každá LEGO® stavebnice splňuje ty nejvyšší standardy týkající se celkové bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Friends LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.