Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Friends Herní boxík: Emma a hračkářství 41409

Kód lega: 41409
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 6 let
Počet kostiček: 49 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • LEGO 41409 Friends Herní boxík: Emma a hračkářství

    Nevíte, co s kapesným? Vyrazte s Emmou do rozkošného malinkého hračkářství. Kterou z hraček si pořídíte – letadlo, vláček nebo autíčko? Co si nakonec vyberete? Nemůžete se rozhodnout? Možná vám s volbou pomůže Emmin tajemný mazlíček. Otevřete boxík a zjistěte, jaké zvířátko se ukrývá uvnitř. Získejte všech 5 sad a vytvořte si vlastní LEGO® Friends obchoďák.

     

    • Povzbuďte děti v kreativním hraní se sadou Herní boxík: Emma a hračkářství od LEGO® Friends. V této parádní hračce najdete miniaturní svět plný hraní a zábavy. Sledujte děti, jak s napětím zjišťují, jaký tajemný mazlíček se ukrývá uvnitř jejich sady.
    • Kompaktní stavebnice nabízí spoustu zábavy na cestách. Obsahuje minipanenku a mazlíčka, a také sestavitelné modely autíčka, vláčku a letadla. Arch se samolepkami dává dětem možnost přizpůsobit si model nebo boxík k obrazu svému.
    • Úžasný dárek, s nímž si děti mohou hrát na nespočet způsobů. Jednotlivé herní boxíky lze navzájem spojovat a kombinovat pro ještě větší porci zábavy. Se všemi kostkami si navíc lze hrát jak uvnitř boxíku, tak mimo něj.
    • Tato sada je ideální hračkou na cesty. Snadno sestavitelný model navíc zajistí, že do světa LEGO® stavění hravě proniknou i nováčci. Sběratelská stavebnice s minipanenkou je skvělým spontánním, narozeninovým nebo vánočním dárkem pro děti od 6 let.
    • Boxík měří přibližně 8 cm na šířku a 6 cm na výšku. Díky tomuto kompaktnímu provedení si ho děti mohou snadno přibalit s sebou na návštěvu u kamarádů. Skvěle také poslouží jako pestrobarevný doplněk do pokoje, kde nezabere příliš mnoho místa.
    • Jelikož baterie nejsou potřeba, nedojde kreativnímu hraní jen tak šťáva. Navíc ho díky kompaktnímu provedení mají děti vždy po ruce, ať už jsou v autě, v letadle, nebo na školním hřišti.
    • Se sadami LEGO® Friends se kluci a holky s radostí ponoří do světa dobrodružství a kamarádství, ve kterém mohou znovu prožívat oblíbené scény z televizního seriálu nebo si vytvářet své vlastní příběhy.
    • LEGO® hračky splňují ty nejvyšší oborové standardy i přísná kritéria kvality společnosti LEGO Group. Děti, které si budou s touto stavebnicí hrát, ocení, že kostky lze vždy pevně spojit a zároveň se od sebe dají snadno oddělit.
    • V LEGO Group kostky a dílky pouštíme na zem, zahříváme, škrábeme, koušeme do nich a testujeme je všemi možnými způsoby, abychom zajistili, že každá stavebnice LEGO® Friends splňuje ty nejvyšší standardy týkající se celkové bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Friends LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.