Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Friends Herní boxík: Olivia a cukrárna 41407

Kód lega: 41407
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 6 let
Počet kostiček: 47 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • LEGO 41407 Friends Herní boxík: Olivia a cukrárna

    Užijte si kouzelný čas s Olivií a dopřejte si něco sladkého na zub v této maličké, ale o to útulnější cukrárně. Namáčejte si sladkosti do čokolády z fontány. Vyberte si sladkou odměnu a zaplaťte u pokladny. Že vás v cukrárně nemá co překvapit? Otevřete boxík a objevte, co za tajemného mazlíčka, se ukrývá uvnitř! Získejte i další 4 boxíky, spojte je a vytvořte si vlastní miniobchoďák.

     

    • Dopřejte dětem kreativní hraní na cestách s touto přenosnou sadou s minipanenkou. Vžijí se do spousty různých rolí, od prodavače až po zákazníka. To vše a mnohem více se ukrývá v jednom malém boxíku.
    • Velká porce zábavy v kompaktní LEGO® sadě. V sadě najdete minipanenku, zvířecí figurku, čokoládovou fontánu, automat se sladkostmi a spoustu dalších doplňků. Nechybí ani arch se samolepkami, díky kterým si děti můžou přizpůsobit model k obrazu svému.
    • Stavitelky si mohou se zvířátky hrát v boxíku i mimo něj. Vždy ale skvěle poslouží, když si budou chtít zábavnou sadu sbalit s sebou. Herní boxíky LEGO® Friends lze spojovat a kombinovat, což ocení především sběratelé a kreativní jedinci, kteří se nespokojí s jedním modelem.
    • Přemýšlíte nad vhodným dárkem pro malou stavitelku? Tato sada je tou pravou odměnou. Představuje také skvělý vánoční nebo narozeninový dárek pro děti od 6 let. Jednoduchý model je navíc ideální i pro LEGO® stavitelky začátečnice.
    • Každý boxík měří přibližně 8 cm na šířku a 6 cm na výšku. Díky tomuto kompaktnímu provedení si ho děti mohou snadno přibalit s sebou na návštěvu u kamarádů. Tyto barevné kompaktní sady jsou skvělé i pro zpestření dlouhých chvil na cestách.
    • Tento model cukrárny od LEGO® Friends nevyžaduje baterie, k životu ho přivede dětská představivost. Díky řadě doplňků bude hraní na nákupy ještě zajímavější a autentičtější.
    • Tato přenosná sada představuje ideální vstup do světa LEGO® Friends. V městečku Heartlake se děti dočkají vřelého přivítání. Zároveň si tady rozšíří obzory při hraní poutavých a kreativních příběhů.
    • LEGO® kostky a stavebnice splňují ty nejvyšší oborové standardy i přísná kritéria kvality společnosti LEGO Group. Kostky z této sady lze vždy jednoduše spojit a zase rozpojit.
    • V LEGO Group kostky, dílky i minipanenky LEGO® Friends pouštíme na zem, zahříváme, škrábeme, koušeme do nich a testujeme je všemi možnými způsoby, abychom zajistili, že každá LEGO® stavebnice splňuje ty nejvyšší standardy týkající se celkové bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Friends LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.