Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Friends Herní boxík: Stephanie 41401

Kód lega: 41401
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 6 let
Počet kostiček: 44 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Stephanie v kuchyni připravuje ohromné množství jídla! Pomozte jí upéct něco úžasného. Má i tajemného zvířecího pomocníka. Ale kdo to je? Otevřete boxík a užijte si překvapení. Zavřete ho a vezměte si ho s sebou do domu kamarádky nebo kamaráda, kde si ho můžete rozdělit na 2 části, a o zábavu s motivem řady Friends se tak podělit. Pak je složte na sebe ne spojte s dalšími boxíky, abyste vytvořili bezvadnou výstavku na stůl!

     

    • Užijte si vzrušující LEGO® Friends dobrodružství na cestách s touto přenosnou stavebnicí s minipanenkou. Tato krásná sběratelská a kompaktní sada dětem umožňuje vzít si s sebou Stephanii a její kuchyňské výtvory kamkoliv.
    • Uvnitř stavebnice Herní boxík: Stephanie (41401) najdete 1 minipanenku, která bude vařit a péct, domácího mazlíčka, dort, 2 scény s motivem pečení a spousty doplňků pro minipanenky, stejně jako arch samolepek pro přizpůsobení zábavy.
    • Děti si mohou s minipanenkou a její kuchyní hrát mimo boxík nebo si je sbalit s sebou na cesty. Každý boxík lze zkombinovat se 4 dalšími. Dají se kupit na sebe a spojovat do různých bláznivých tvarů, nebo je lze rozdělit a podělit se o ně s kamarády.
    • Je dokonalou spontánní odměnou, narozeninovým nebo vánočním dárkem pro děti starší 6 let, které mají rády přenosné hračky. Tyto snadno sestavitelné modely představují skvělý způsob, jak děti seznámit s LEGO® světem, a zároveň netrvá dlouho, než se s nimi budou moci pustit do hraní.
    • Každý boxík měří přibližně 8 × 6 cm, což z něj dělá ideální zábavnou hračku na sraz a sdílení LEGO® zábavy s kamarády. Barevné kompaktní stavebnice jsou skvělé také pro oživení dlouhých výletů.
    • Tato stohovatelná stavebnice nepotřebuje k oživení žádné baterie. Jednotlivé herní boxíky lze navzájem spojovat a kombinovat a každý z nich ukrývá tajemné zvířátko. Jsou jednoduše plné možností!
    • Součástí všech LEGO® stavebnic je srozumitelný tištěný návod na stavění. Je navržen tak, aby podle něj děti starší 6 let zvládly snadno model sestavit bez pomoci dospělých.
    • Ukažte dětem svět městečka Heartlake, místa plného vzrušujícího a kreativního hraní a hrdinů všedního dne, kde děti objeví postavy, které jsou stejné jako ony samy – a kde jsou všichni vítáni.
    • LEGO® kostky a hračky splňují ty nejvyšší oborové standardy i naše vlastní kritéria kvality. Děti, které budou tuto stavebnici stavět, zjistí, že se kostky vždy pevně spojí a zároveň se od sebe dají snadno oddělit.
    • U nás v LEGO Group kostky a dílky LEGO® pouštíme na zem, zahříváme, koušeme, škrábeme a testujeme všemi možnými způsoby, abychom zajistili, že každá dětská LEGO stavebnice splňuje ty nejvyšší standardy týkající se celkové bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Friends LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.