Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Friends Pojízdný džusový bar 41397

Kód lega: 41397
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 4 let
Počet kostiček: 103 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Osvěžte se a pobuďte chvíli u Emina pojízdného džusového baru. Ema právě připravuje úžasnou směs čerstvého ovoce a dobré nálady na pláži městečka Heartlake. Pomozte jí připravit ovoce a obsloužit zákazníky. Nebo si s Andreou odpočiňte na slunečním lehátku a usrkávejte při tom lahodné smoothie. Co je to ve vodě? Přišla se s vámi seznámit dvojice delfínů! Naskočte s Andreou na surfovací prkno a vyrazte za nimi.

     

    • Snadno sestavitelná stavebnice s motivem jídla, která dětem umožňuje prozkoumat radost z přípravy zdravého jídla a nápojů. Obsahuje jednoduchý ale barevný pojízdný stánek s otevřenou stranou a LEGO® pláž – vše navržené speciálně pro stavění s malýma rukama.
    • Tato sada Pojízdný džusový bar (41397) obsahuje pláž, LEGO® Friends minipanenky Emmu a Andreu a 2 figurky delfínů. Sady pro děti starší 4 let pomáhají rozvíjet sebedůvěru při stavění skrze jednoduché stavební kroky.
    • Se sadami pro věk 4+ děti dokáží stavět rychlostí blesku. Obsahují začátečnické kostky, které celý proces stavění urychlují, a pomáhají tak dětem zdokonalovat jejich základní stavební dovednosti. U této jednoduché stavebnice děti jen přidají pár kostek k podvozku a mají hotovo!
    • Tato stavebnice s pojízdným barem je ideálním LEGO® dárkem pro předškoláky a malé děti, které ještě nemají moc zkušeností se stavěním z kostek. Prostřednictvím sady si můžou hrát s postavami, které znají z televizního seriálu LEGO® Friends.
    • Tato stavebnice bude pro předškoláky zvladatelnou ale zároveň i uspokojující stavitelskou výzvou. Na délku měří jen něco přes 14 cm, takže si děti můžou tento parádní pojízdný bar hrdě vystavit ve svých pokojíčcích.
    • Tato stavebnice pojízdného baru není poháněna žádnými bateriemi, stačí jen chuť vyrazit na cesty a začít prodávat smoothies v městečku Heartlake spolu s LEGO Friends postavou Emmy!
    • Posuňte hranice stavění díky aplikaci LEGO® Life. Stáhněte si ji, abyste získali přístup k návodu Instructions PLUS. Naskenujte kód této stavebnice a vyzkoušejte různé režimy zobrazení, prostřednictvím kterých budou děti moci sledovat, jak jejich výtvory ožívají!
    • Nechte své nadějné stavitele a stavitelky trávit čas s dívkami z městečka Heartlake, kde proniknou do světa dobrodružství po boku nejlepších kamarádek.
    • Už od roku 1958 splňují LEGO® kostky nejvyšší oborové standardy i interní kritéria kvality společnosti LEGO Group, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné skládání a rozebírání.
    • LEGO® kostky a dílky podrobujeme přísným testům, abychom zajistili, že každá naše stavebnice splňuje ty nejvyšší standardy týkající se celkové bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Friends LEGO® od 4 let LEGO® od 5 - 7 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.