Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® Harry Potter™ 75969 Astronomická věž v Bradavicích

Kód lega: 75969
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 9 let
Počet kostiček: 971 ks
Dostupnost: Poslední stavebnice!


Doporučená maloobchodní cena: 2 799 Kč
Naše cena: 2 659 Kč
Ceny jsou uvedeny s DPH
počet ks.
  • Astronomická věž v Bradavicích nabízí celou řadu úžasných postav a magických funkcí, které čekají na to, až je objevíte. Je plná dobře známých místností, které znáte z filmů s Harry Potterem. Navštivte spolu s Harrym učebnu profesora Horacia Křiklana a poté se přidejte k ostatním studentům na jeho oslavě. Prohlédněte si magickou mandragoru ve skleníku a následně se vydejte na průzkum havraspárské koleje včetně astronomických přístrojů.

     

    • Děti si mohou přehrávat magické příběhy z Bradavic s oblíbenými postavami, kultovními místy a realistickými detaily – a to vše díky stavebnici Astronomická věz v Bradavicích (75969) od LEGO® Harry Potter™. 
    • Tato dárková stavebnice z Bradavic obsahuje řadu známých míst z filmů s Harry Potterem, 8 oblíbených minifigurek, sovu Hedviku a spoustu autentických doplňků, včetně mandragor, dopisů, hůlek a lexikonu lektvarů. 
    • Děti se mohou přenést do světa magie, v němž navštíví učebnu mistra lektvarů a zúčastní se jeho oslavy, prohlédnou si mandragoru ve skleníku, prozkoumají kolej Havraspár a zamíří do nejvyšší věže na hodinu astronomie. 
    • Díky LEGO® minifigurkám včetně Draca Malfoye a Nevilla Longbottoma představuje tato jedinečná sada s Harry Potterem perfektní dárek pro děti ve věku od 9 let. 
    • Model měří přes 40 cm na výšku, 29 cm na šířku a 17 cm do hloubky a je možné jej snadno propojit s LEGO® sadami z Bradavic 75953, 75954 a 75948 (u některých sad je omezená dostupnost). 
    • Nejsou zapotřebí žádné baterie. Tato stavebnice s Harry Potterem přináší neomezenou kreativní zábavu poháněnou čistě dětskou představivostí. A až se dobrodružství nachýlí ke konci, zaujme model přední místo na výstavce v každém dětském pokojíčku. 
    • Díky jednoduchému návodu se děti mohou pustit do hraní a stavění okamžitě. Malí stavitelé mohou během průzkumu modelu hradu načerpat inspiraci, kterou využijí při vymýšlení nekonečných herních možností. 
    • Stavebnice řady LEGO® Harry Potter™ přenášejí strhující akci z filmové série do reálného života! Oblíbené postavy a stvoření, parádní místa a báječné funkce a doplňky otevírají dětem bránu do magického světa Harryho Pottera. 
    • Již od roku 1958 splňují LEGO® stavebnice ty nejvyšší oborové standardy, takže jsou všechny kostky konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozebírání – i bez použití kouzel! 
    • LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a analyzujeme, abychom zajistili, že každá stavebnice splňuje ty nejvyšší bezpečnostní standardy na světě. Proto jsou maximálně vhodné jako dárky pro děti!

Najít podobné výrobky:

LEGO® Harry Potter™ Filmy a seriály Kouzelníci LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let Pro kluky Uni-sex

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 1 kus. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.