Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® Harry Potter™ 76382 Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina přeměňování

Kód lega: 76382
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 8 let
Počet kostiček: 241 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Již sestavená sada Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina přeměňování (76382) od LEGO® Harry Potter™ je ukrytá uvnitř speciální knihy. Stačí ji otevřít a děti se octnou na hodině přeměňování profesorky McGonagallové.Magická zábava z Bradavic pro děti na cestyUhrančivá stavebnice je nabitá funkcemi a doplňky, které inspirují k neomezenému hraní. Některé jsou vestavěné, například skříňka na věci, zatímco jiné volně umístěné, jako třeba nábytek a tabule, které lze vyndat a zvětšit tak prostor na hraní. Tuto magickou stavebnici s Harry Potterem lze kombinovat i s ostatními ve sbírce. Každá z nich se vyznačuje jedinečnou barvou a motivem, ale všechny mají společné to, že jsou otevírací a přenesou děti vždy do jiné bradavické učebny. Jednotlivé stavebnice této řady lze propojit a vytvořit 360 stupňové herní prostředí Bradavic.Okouzlující dárek pro zvědavé dětiPokud hledáte opravdu magickou stavebnici, rozhodněte se pro řadu LEGO Harry Potter. Nabízí totiž fascinující modely, které uchvátí všechny malé čarodějky a kouzelníky.

     

    • Stavebnice Kouzelné momenty z Bradavic: Hodina přeměňování (76382) od LEGO® Harry Potter™ má podobu knihy z kostek. Když ji děti otevřou, mohou si prohlédnout bradavickou učebnu přeměňování z filmové ságy Harry Potter.
    • Součástí jsou minifigurky Hermiony Grangerové, Rona Weasleyho a profesorky McGonagallové, tabule, 2 školní lavice, 2 židle, truhla s pokladem, skříňka na věci, kniha zaklínadel a spousta autentických doplňků.
    • Když děti knihu otevřou, objeví se před nimi učebna profesorky McGonagallové. K dispozici je spousta magických předmětů, na kterých lze trénovat. Ale pozor – Ron potřebuje pomoc, když se jeho krysa promění v pohár!
    • Pro děti od 8 let. Vhodné pro malé čarodějky a kouzelníky, kteří hledají nová dobrodružství ze světa Harryho Pottera.
    • Tato sada ze série kouzelných chvil v Bradavicích měří přes 12 cm na výšku, 8 cm na šířku a 4 cm do hloubky. Díky ideálním rozměrům je praktická a dobře přenosná.
    • Obsahuje několik doplňků pro ještě kreativnější hraní, například čajový šálek, stříbrný pohár a žábu pro nácvik přeměňování, a k tomu navíc Ronovu krysu Prašivku.
    • Sběratelé se mohou těšit na celou sérii magických stavebnic, které jsou navrženy a zdobeny tak, aby vystihovaly různé učebny bradavické školy. Dohromady vytvářejí inovativní 360stupňové herní prostředí.
    • Všechny stavebnice řady LEGO® Harry Potter™ nabízejí oblíbené postavy, zábavné funkce a dobře známá místa z populárních filmů. Úchvatný, praktický a magický dárek pro všechny malé čarodějky a kouzelníky.
    • Již od roku 1958 splňují všechny LEGO® součástky striktní oborové standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání.
    • LEGO® dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Harry Potter™ Filmy a seriály Kouzelníci LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let Narozeniny Pro kluky Uni-sex

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.