Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Hidden Side Jack a plážová bugina 70428

Kód lega: 70428
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 7 let
Počet kostiček: 170 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Dojeďte do světa Hidden Side na Jackově plážové bugině a vychutnejte si úžasný zážitek z rozšířené reality pro jednoho nebo více hráčů! Postavte cool buginu s minifigurkami Jacka, Parker a posedlého Scotta Francise s 2 hlavami. Pak si stáhněte bezplatnou aplikaci Hidden Side pro rozšířenou realitu, naskenujte váš model pomocí chytrého zařízení a odhalte strašidelný svět. Pusťte se do boje s duchy, hledejte stopy a porazte strašidelného bosse Truckera Dalea!

     

    • Děti ve věku 7 a více let si zamilují tuto sadu od LEGO® Hidden Side, která obsahuje úžasnou plážovou buginu a umožňuje kombinovat kreativní hraní s LEGO stavebnicemi s digitálním zážitkem z rozšířené reality pro jednoho nebo více hráčů. 
    • Co vás čeká v krabici? Tato LEGO® sada s rozšířenou realitou nabízí digitálně interaktivní Hidden Side plážovou buginu s parádními prvky a funkcemi, a k tomu navíc minifigurky Jacka, Parker a posedlého mechanika Scotta Francise. 
    • Když se na tuto plážovou buginu podíváte přes chytré zařízení s bezplatnou LEGO aplikací pro rozšířenou realitu, promění se. Poté se děti pustí do řešení záhad, vydají se na lov duchů a utkají se se strašidelným bossem Truckerem Dalem v prokletém digitálním světě. 
    • Tato sada od LEGO® Hidden Side představuje ideální dárek pro fanoušky LEGO stavebnic a děti ve věku 7 a více let, které milují virtuální realitu a videohry. Jedná se o skvělý vánoční, narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek! 
    • V sestaveném stavu měří tento model (70428) Jack a plážová bugina od LEGO® Hidden Side přes 10 cm na výšku, 11 cm na délku a 8 cm na šířku. 
    • Stavebnice bez baterií. Aplikace pro rozšířenou realitu Hidden Side je kompatibilní s vybranými zařízeními iOS a Android. Zkontrolujte kompatibilitu na www.LEGO.com/devicecheck. Než se na webové stránky podíváte, zeptejte se rodičů nebo zákonných zástupců. 
    • S touto stavebnicí s rozšířenou realitou od LEGO® Hidden Side je snadné začít. V krabici a na internetu najdete srozumitelný návod – stačí roztrhnout sáčky s kostkami a zábava může začít! 
    • Svět LEGO® Hidden Side je situován do fiktivního městečka Newbury, kde duchové straší lidi a osídlují budovy. Herní zážitek z rozšířené reality neustále zlepšujeme prostřednictvím nového obsahu, duchů a speciálních událostí. 
    • LEGO® Hidden Side kostky a dílky jsou navrženy v souladu s těmi nejvyššími oborovými standardy a kritérii tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. 
    • U nás v LEGO Group důkladně testujeme Hidden Side sady, abychom zajistili, že každá z těchto jedinečných stavebnic splňuje ty nejvyšší globální standardy bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Hidden Side LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.