Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Hidden Side Tajemný hrad 70437

Kód lega: 70437
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 9 let
Počet kostiček: 1035 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Vstupte do tajemného hradu – ale na vlastní nebezpečí! Vydejte se vstříc dobrodružství sami nebo se připojte k přátelům online a vychutnejte si společně herní zážitek z rozšířené reality ve strašidelném hradě Nehmaara Reema! Postavte si digitálně interaktivní model a prožijte bezpočet napínavých příběhů s Jackem, Parker, Nehmaarem Reemem a 2 stínovými bojovníky. Pak si stáhněte bezplatnou aplikaci Hidden Side pro rozšířenou realitu, naskenujte váš model pomocí chytrého zařízení a vstupte do akčního digitálního světa!

     

    • Tato stavebnice od LEGO® Hidden Side kombinuje otevřené tvůrčí hraní s LEGO sadami s aplikací, která nabízí pohlcující herní zážitek v rozšířené realitě pro jednoho nebo více hráčů. Perfektní pro děti ve věku od 9 let. 
    • Co vás čeká v krabici? Digitálně interaktivní model tajemného hradu od LEGO® Hidden Side, který ukrývá spoustu úžasných doplňků a funkcí, včetně přístupné věže s observatoří, a nechybí ani minifigurky Jacka, Parker, Vaughna, Nehmaara Reema a 2 stínových bojovníků. 
    • Model tajemného hradu lze oživit tím, že se na něj podíváte přes chytré zařízení vybavené aplikací LEGO® Hidden Side pro rozšířenou realitu. Následně se děti dostanou k řešení záhad, hledání artefaktů a lovení duchů ve strašidelném digitálním světě. 
    • Hledáte ideální narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro děti ve věku od 9 let? Tato akční sada od LEGO® Hidden Side představuje úžasný tip na dárek pro LEGO stavitele a fanoušky virtuální reality a videoher. 
    • Když je tajemný hrad od LEGO® Hidden Side (70437) postavený, měří přes 34 cm na výšku, 31 cm na šířku a 27 cm do hloubky. 
    • Stavebnice bez baterií. Aplikace pro rozšířenou realitu Hidden Side je kompatibilní s vybranými zařízeními iOS a Android. Zkontrolujte kompatibilitu na www.LEGO.com/devicecheck. Než se na webové stránky podíváte, zeptejte se rodičů nebo zákonných zástupců. 
    • S touto stavebnicí pro rozšířenou realitu od LEGO® Hidden Side je opravdu snadné začít. V krabici a na internetu najdete srozumitelný návod – stačí otevřít sáčky s LEGO kostkami a pustit se do zábavného stavění! 
    • Svět LEGO® Hidden Side je situován do fiktivního městečka Newbury, kde duchové straší lidi a osídlují budovy. Herní zážitek z rozšířené reality neustále zlepšujeme prostřednictvím nového obsahu, duchů a speciálních událostí. 
    • Stavebnice LEGO® Hidden Side splňují ty nejvyšší oborové standardy a naše kritéria kvality, abychom zajistili, že jsou kostky a dílky konzistentní, kompatibilní a dají se vždy snadno spojovat a rozpojovat. 
    • Ve společnosti LEGO Group naše kostky a dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že každá sada LEGO® Hidden Side splňuje ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Hidden Side LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.