Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Minecraft Velká figurka: Creeper™ a Ocelot 21156

Kód lega: 21156
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 7 let
Počet kostiček: 184 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Užijte si zábavu s postavami z Minecraftu ve velkém! Přepadne Creeper™ mazaného Ocelota? Nebo žlutý mob vystraší a zažene zelenou stvůru? To závisí jen a jen na vás! Pohybujte hlavou a nohama Creepera (nebojte se, nevybuchne!). Hlava, nohy a ocas Ocelota jsou také polohovatelné. A až napínavý příběh skončí, figurky Creepera a Ocelota budou vypadat skvěle v pokoji na výstavce!

     

    • Užijte si vzrušení ze hry Minecraft™ ve skutečném světě. LEGO figurky Creepera a Ocelota jsou úžasnými modely ikonických postav ze slavné videohry. Tyto sběratelské kousky jsou skvělé k hraní i na výstavku. 
    • Extra velké, snadno sestavitelné figurky Creepera a Ocelota poskytnou zcela nový herní zážitek. Pohyblivé končetiny přináší spoustu možností pro neomezené a akční hraní. 
    • Ať už si hráči Minecraftu přehrávají své oblíbené scény, nebo vymýšlí vlastní dobrodružství, se stavebnicemi LEGO® Minecraft™ si užijí hodiny zábavy. Naše řada velkých sběratelských figurek vám poskytne nevyčerpatelné možnosti hraní a vystavování! 
    • Ideální pro hráče Minecraftu od 7 let nebo kohokoli, kdo chce rozšířit svou sbírku inspirovanou touto populární videohrou. Vyžaduje pouze ty nejzákladnější stavební dovednosti. Jedná se o skvělý vánoční, narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek. 
    • Se svými 10 cm na výšku přináší figurka Creepera opravdu velkou porci zábavy – ať už se na svých dobrodružstvích setká s Ocelotem (vysokým přes 5 cm), nebo bude šířit paniku mezi ostatními postavičkami LEGO® Minecraft™. 
    • Nejsou zapotřebí žádné baterie. Kreativní hračky, které pohání pouze dětská představivost, rozvíjejí kritické myšlení a schopnost řešit problémy. A protože jsou bez baterií, zábava nebude mít konce! 
    • Díky jednoduchému a jasnému návodu si děti mohou okamžitě začít hrát. A jakmile se do toho pustí, zábava inspirovaná hrou Minecraft™ nikdy neskončí – ať už se s velkými figurkami vydají na vzrušující dobrodružství, nebo jim najdou místo na své parádní výstavce. 
    • Každá velká figurka LEGO® Minecraft™ přenáší část videohry do fyzického světa. Stavebnice LEGO Minecraft přináší vysoce kvalitní a autentické modely, které dětskému hraní propůjčí zcela nový rozměr. 
    • Již od roku 1958 splňují LEGO® stavebnice ty nejvyšší standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné skládání a rozebírání. 
    • Krom vyhovění nejvyšším celosvětovým standardům kvality a bezpečnosti testujeme LEGO® kostky i u nás v LEGO Group, a tak je mačkáme, kroutíme, zahříváme, ohýbáme, škrábeme a natahujeme, abyste si mohli být jistí, že jsou pro vaše dítě opravdu bezpečné.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Minecraft® LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.