Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® Minifigurky 21. série 71029

Kód lega: 71029
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 5 let
Počet kostiček: 8 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Přehrávejte si nová napínavá dobrodružství se sběratelskými postavičkami z 21. série LEGO® minifigurek. Posbírat můžete 12 úžasných postav, včetně kentaurského válečníka, včelaře, mimozemšťana a surfaře. Každá minifigurka z limitované edice je do detailu propracovaná a je dodávána s jedním nebo více doplňky a zábavnou brožurkou. Koho najdete ve svém dalším „tajemném“ sáčku?

    Upozornění: Z důvodu častých omylů zdůrazňujeme, že se jedná o 1 náhodnou minifigurku z vyobrazených, ne o celou kompletní sérii.

     

    • Ještě více LEGO® lidiček a bláznivých postav! Obohaťte své příběhy o hrdiny z 21. série LEGO minifigurek (71029). Zábavný dáreček pro děti a fanoušky všech věkových kategorií.
    • Co na vás v sáčku čeká? 1 z 12 jedinečných, sestavitelných postav, a navíc jeden nebo více doplňků a sběratelská brožurka. Skvělý přídavek do každé LEGO® sbírky, který inspiruje k přehrávání nových příběhů.
    • LEGO® minifigurky osloví všechny děti od 5 let. Podnítí jejich představivost a pomohou jim rozvíjet kreativitu a sebedůvěru prostřednictvím hry – ať už se na tvůrčí dobrodružství vydají samotné, nebo s kamarády.
    • Tyto propracované minifigurky a doplňky z limitované edice skvěle poslouží jako drobné překvapení či malý dáreček.
    • Již od roku 1958 splňují LEGO® dílky ty nejpřísnější standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly hladké spojování a rozebírání.
    • LEGO® dílky pouštíme na zem, mačkáme, kroutíme, zahříváme, ohýbáme, škrábeme a natahujeme, abychom zajistili soulad s těmi nejpřísnějšími bezpečnostními normami.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Minifigurky LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.