Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Ninjago Drak Čaroděje lebek 71721

Kód lega: 71721
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 9 let
Počet kostiček: 1016 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Připojte se ke Kaiovi, Jayovi a Nye pokuste se porazit děsivého draka Čaroděje lebek v jeskyních Shintaro. Dejte si pozor na jedovaté koule plné kostí a pavouků! A nenechte se trefit, když po vás bude pálit ze svých vystřelovačů! Tým nindžů musí mocnou stvůru porazit, aby se dostal ze spárů zlého Čaroděje lebek.

     

    • Sada LEGO® NINJAGO® Drak Čaroděje lebek (71721) s 6 minifigurkami, s nimiž si můžete přehrávat oblíbené akční scény z televizního seriálu NINJAGO. Ideální dárek pro fanoušky, kteří chtějí prožít vzrušující příběhy a zahrát si LEGO stolní hru. 
    • Propracovaná stavebnice s NINJAGO® drakem a 6 minifigurkami: Hrdinou Jayem, hrdinou Kaiem, hrdinkou Nyou, Čarodějem lebek a 2 probuzenými válečníky. Děti se vydají na vzrušující dobrodružství nebo si užijí legraci při hraní stolní hry. 
    • LEGO® drak má pohyblivé nohy, křídla a ocas a může střílet rakety z 2 vystřelovačů a útočit kostmi a pavouky. Ve stolní hře se budete snažit vysvobodit z jeskyní Shintaro po boku minifigurek nindžů. 
    • Stavebnice draka má 1016 dílků a všem dětem od 9 let poskytne úchvatný stavitelský zážitek. Jedná se o skvělý dárek k narozeninám či jiné příležitosti pro všechny fanoušky NINJAGO®. 
    • Tato sada je novinkou pro červen 2020 a má ideální velikost k hraní doma i na cestách, takže zábavu nic nezastaví. Model draka měří přes 31 cm na výšku, 38 cm na délku a 53 cm na šířku. 
    • Stolní hra LEGO® NINJAGO® a figurky bojovníků nevyžadují baterie – jakmile je sestavíte a začnete si hrát, již nebudete muset nikdy přestat. 
    • Krom kostek a dílků v této sadě naleznete také jednoduchý návod, takže děti NINJAGO® draka snadno a rychle sestaví a kreativnímu hraní nic nebude stát v cestě. 
    • Stavebnice od LEGO® NINJAGO® otevírají bránu do světa dobrodružství, kde si děti mohou splnit své nejodvážnější sny, spojit se s nindži, užívat si nekončící zábavu a bojovat proti drakovi. 
    • LEGO® kostky použité v této sadě s drakem splňují ty nejvyšší oborové standardy již více než 60 let, což zaručuje, že jsou vždy konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné rozebírání. 
    • LEGO® kostky použité v této sadě s nindži prošly přísnými testy a splňují ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality. LEGO stavebnice jsou zárukou zábavy a kvality.

     

     

Najít podobné výrobky:

LEGO® NINJAGO® LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.