Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Ninjago Lloydův avatar - arkádový automat 71716

Kód lega: 71716
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 7 let
Počet kostiček: 48 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Spojte síly s digitálním Lloydem a vyřešte záhadu v městečku NINJAGO® City! Přijdete na to, odkud se tyto herní automaty berou a proč hráči mizí? Nechte se herním automatem teleportovat do světa Prime Empire a postavte se nebezpečnému Unagamimu! Kým budete ve světě Prime Empire? Až se stanete součástí hry, můžete si navrhnout a přizpůsobit vlastního avatara.

     

    • NINJAGO® sada s herním automatem, minifigurkou digitální verze Lloyda a exkluzivní minifigurkou Lloydova druhého já dětem umožňuje vymýšlet si vlastní příběhy ze světa Prime Empire. Perfektní sada pro oddané fanoušky NINJAGO. 
    • Nindžovská stavebnice obsahuje herní automat a 2 figurky z videohry – digitální verzi Lloyda od NINJAGO® a Lloydovo druhé já – jejichž vzhled lze upravit pomocí doplňků. Fanoušci nindžů jistě využijí příležitost uniknout do akčního fantasy světa. 
    • Tato nindžovská stavebnice, která představuje novinku pro leden 2020, umožňuje dětem přizpůsobit si minifigurky a vybrat si avatara, s nímž vstoupí do světa Prime Empire. Malé děti mohou figurky z videohry uložit do zadní části herního automatu. 
    • Tato rychle sestavitelná nindžovská stavebnice se 48 dílky pro kluky a holky od 7 let inspiruje fanoušky nindžů k nezávislému hraní. Jedná se o skvělý narozeninový nebo vánoční LEGO dárek. Lze ji použít také jako překvapení pro každou příležitost. 
    • Stavebnice s herním automatem a akčními figurkami otevírá bránu do světa herních možností doma i na cestách. Herní automat měří 8 cm na výšku, 5 cm na délku a 7 cm na šířku. 
    • Tato NINJAGO® sada nepotřebuje baterie – je poháněna výhradně dětskou představivostí, takže dobrodružství ve světě Prime Empire neberou konce. Stačí ji postavit a pustit se do hraní! 
    • Toto je ideální LEGO® dárek pro mladé stavitele. Součástí kostek je i srozumitelný návod, s nímž bude herní automat připravený na dlouhé hodiny plné zábavy snadno a rychle! 
    • Sběratelské sady a figurky od LEGO® NINJAGO® děti zavedou do vzrušujícího fantasy světa, kde si budou moci vymýšlet příběhy s oblíbenými nindža hrdiny a soupeřit se silami zla v městečku NINJAGO City a hře Prime Empire. 
    • LEGO® kostky splňují ty nejvyšší oborové standardy již více než šest desetiletí, což zaručuje, že jsou vždy konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné rozebírání – ať už zde na Zemi, nebo v městečku NINJAGO® City. Mohou dokonce porazit i tým nindža hrdinů! 
    • Tyto LEGO® kostky a dílky prošly přísnými a mimořádně náročnými testy a splňují ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality. S LEGO stavebnicemi můžete být vždy klidní.

Najít podobné výrobky:

LEGO® NINJAGO® LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.