Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Star Wars Helma stormtroopera 75276

Kód lega: 75276
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 16 let
Počet kostiček: 647 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Postavte si impozantní helmu stormtroopera ze Star Wars™ z LEGO® kostek a pak si tento sběratelský model s hrdostí vystavte. Vytvořte ikonický tvar helmy a její detaily pomocí LEGO dílků a samolepek s potiskem. Tuto propracovanou stavebnici zvládnou postavit jen elitní stavitelé, ale jakmile ji dokončíte, pyšně ji budete moci vystavit doma, v kanceláři nebo kdekoli v galaxii!

     

    • Fanoušci Star Wars™ mohou prokázat svou loajalitu k Impériu – a své elitní stavitelské dovednosti – sestavením a vystavením si neuvěřitelně propracovaného modelu helmy stormtroopera (75276). 
    • Ikonický tvar helmy stormtroopera a její autentické detaily vytvoříte pomocí LEGO® kostek a samolepek s potiskem. Součástí sady je i podstavec s informačním štítkem a celá stavebnice vám připomene skvělé scény z filmů Star Wars™. 
    • Tato LEGO® sada je součástí úžasné řady sběratelských modelů LEGO® Star Wars™ ideálních k sestavení a vystavení – nezapomeňte si prohlédnout také stavebnici Helma Boby Fetta (75277). 
    • Tato sada Star Wars™ se 647 dílky představuje ideální narozeninový, vánoční nebo jakýkoliv jiný dárek pro fanoušky starší 18 let a nabízí obohacující zážitek pro všechny zkušené LEGO® stavitele. 
    • Parádní sběratelská LEGO® Star Wars™ stavebnice helmy stormtroopera měří přes 18 cm na výšku, 13 cm na šířku a 14 cm do hloubky, takže vždy zaujme, ať už si ji vystavíte doma, nebo v práci. 
    • Při sestavování této stavebnice, která se obejde bez baterií, se dospělí ponoří do skládání a zbaví se stresu. Nechte své starosti stranou, najděte svou stavitelskou Sílu a postavte si neuvěřitelný model LEGO® Star Wars™ helmy stormtroopera! 
    • Kupujete tuto sadu pro fanouška Star Wars, který je ve stavění LEGO® stavebnic nováčkem? Nevadí! Je dodávaná s podrobným návodem na stavění, který touto náročnější stavebnicí provede všechny, kteří si touží úžasný model postavit a vystavit. 
    • Nabízíme spoustu různých stavebnic LEGO® Star Wars™ pro fanoušky všech věkových kategorií, ať už si chtějí přehrávat scény z filmů, vymýšlet vlastní vzrušující příběhy, nebo by jen rádi úchvatnými modely obohatili svou výstavku. 
    • Ke spojování nebo oddělování LEGO® kostek není zapotřebí použít Sílu! Splňují ty nejvyšší oborové standardy, které zajišťují dokonale hladké spojování. 
    • LEGO® kostky a dílky jsou testovány všemi možnými způsoby, jaké si lze představit, abychom zajistili, že model helmy stormtroopera od LEGO® Star Wars™ splňuje ty nejvyšší bezpečnostní standardy na planetě Zemi (a i ve vzdálených galaxiích!).

Najít podobné výrobky:

Star Wars™ - Herní sady LEGO® od 13 let a víc LEGO® pro dospělé

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.