Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® Star Wars™ 75300 Imperiální stíhačka TIE™

Kód lega: 75300
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 8 let
Počet kostiček: 432 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • S parádním LEGO® modelem Imperiální stíhačka TIE™ (75300) si děti mohou hrát na padouchy z klasické trilogie Star Wars™. Zachycuje autentický, elegantní design kultovní stíhačky z imperiální flotily, a navíc obsahuje otevírací kokpit pro LEGO minifigurku a 2 pružinové vystřelovače.Vzrušující dobrodružstvíK dispozici jsou také 2 LEGO minifigurky: pilot stíhačky TIE s blasterovou pistolí a stormtrooper s blasterem. Kromě toho se lze těšit na protokolárního droida NI-L8, který je zárukou kreativnízábavy a poutavých příběhů.Akce ze ságy Star Wars ve stylu LEGO stavebnicSpolečnost LEGO Group vyrábí repliky kultovních bojových lodí, vozidel, míst a postav ze světa Star Wars již od roku 1999. Tato řada zaznamenala obrovský úspěch – nabízí pestrý výběr stavebnic a dárků pro děti a fanoušky všech věkových kategorií.

     

    • S touto stavebnicí si fanoušci mohou postavit vlastní LEGO® verzi kultovní Imperiální stíhačky TIE™ (75300) a přehrávat si scény z klasické trilogie Star Wars™.
    • Obsahuje 2 LEGO® Star Wars™ minifigurky: pilota stíhačky TIE s blasterovou pistolí a stormtroopera s blasterem, a k tomu navíc LEGO figurku protokolárního droida NI-L8.
    • Stíhačka TIE obsahuje otevírací kokpit pro LEGO® minifigurku a 2 pružinové vystřelovače pro akční hraní.
    • Stavebnice je vhodná jak pro samostatné stavění, tak prosdílenou zábavu s kamarády a rodinou. Představuje ideální narozeninový, vánoční nebo obyčejný dárek pro kreativní děti a fanoušky ságy Star Wars™ od 8 let.
    • Měří přes 17 cm na výšku, 14 cm na délku a 15 cm na šířku. Výrazná stavebnice se stane středobodem pozornosti v každém dětském pokojíčku.
    • Sháníte zajímavou stavebnici pro dítě, které je ve světě LEGO® sad nováčkem? Tento model na motivy ságy Star Wars™ čítající 432 dílků obsahuje srozumitelný návod, takže děti mohou stavět samostatně a se sebevědomím rytíře Jedi.
    • Sady LEGO® Star Wars™ se výborně hodí pro děti a dospělé fanoušky, kteří si chtějí přehrávat scény ze ságy, vymýšlet si vlastní kreativní příběhy nebo jednoduše skládat a vystavovat si sběratelské modely.
    • Již od roku 1958 splňují LEGO® dílky nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou kompatibilní a umožňují konzistentní spojování – a to i bez použití Síly.
    • LEGO® dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a důkladně analyzujeme, aby splňovaly náročnébezpečnostní standardy.

Najít podobné výrobky:

Star Wars™ - Herní sady Filmy a seriály LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let Narozeniny Pro kluky Vesmír

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.