Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Star Wars Mikrostíhačka Kylo Rena 75264

Kód lega: 75264
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 6 let
Počet kostiček: 72 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Staňte se velitelem misí Prvního řádu s raketoplánem Kylo Rena! Vzlétněte ze základny Hvězdovrah a složte křídla do letového režimu. Palte z vystřelovačů na kosmické lodě Odboje. Přistaňte s raketoplánem a zaútočte světelným mečem Kylo Rena. Přehrávejte si epické bitvy z filmu: Vzestup Skywalkera nebo si vymýšlejte vlastní galaktická dobrodružství… Dokážete ale porazit Odboj?

     

    • Nováčci ve světě stavebnic od LEGO® Star Wars™ si mohou hrát na kultovního padoucha s tímto rychle sestavitelným vystřelovacím LEGO modelem Mikrostíhačka Kylo Rena (75264), který se poprvé objevil ve filmu Star Wars: Síla se probouzí. 
    • Děti si jistě rády zahrají na padoucha. Budou řídit raketoplán, nastavovat křídla pro režim letu nebo přistání a útočit na Odboj se 2 vystřelovači a světelným mečem minifigurky Kylo Rena! 
    • Kylo Ren má helmu (s prasklinou), která je novinkou pro leden 2020, a k tomu navíc vlastní světelný meč. Sada dále obsahuje spoustu LEGO® kostek, které malé fanoušky inspirují ke kreativnímu stavění v kombinaci s ostatními hračkami od LEGO® Star Wars™. 
    • Tato stavebnice se 72 dílky představuje parádní narozeninový dárek pro kluky a holky ve věku od 6 let a bránu do akčního světa LEGO® Star Wars™. Přidejte model 75263 Mikrostíhačka Y-wing Odboje do své sbírky a přehrávejte si bitvy mezi Prvním řádem a Odbojem. 
    • Tento model velitelského raketoplánu Kylo Rena od LEGO® Star Wars™ měří přes 7 cm na výšku, 7 cm na délku a 6 cm na šířku. Pohodlně se tedy vejde do tašky nebo dětského batohu, takže si s ním lze hrát i na cestách. 
    • Nejsou zapotřebí žádné baterie! Tato stavebnice je poháněna výhradně kreativním myšlením, takže děti mohou popustit uzdu své fantazie a užívat si nikdy nekončící akci! 
    • Zprostředkujte i menším stavitelům úžasný digitálně interaktivní stavitelský zážitek s návodem Instructions PLUS, který obsahuje intuitivní režim přibližování, otáčení a speciální neviditelný režim a který jim pomůže postavit tento raketoplán řady Y ze ságy Star Wars™. 
    • Stavebnice od LEGO® Star Wars™ otevírají bránu do galaxie plné dobrodružství pro děti a dospělé fanoušky, kteří si chtějí přehrávat scény ze ságy Star Wars a vymýšlet vlastní příběhy… nebo se jednoduše pochlubit sestavitelnými sběratelskými modely. 
    • Ke spojování nebo oddělování LEGO® kostek není zapotřebí použít Sílu! Již od roku 1958 splňují ty nejvyšší oborové standardy, které zajišťují dokonale hladké spojování. 
    • LEGO® kostky a dílky jsou testovány téměř všemi způsoby, jaké si lze představit, aby se zajistilo, že každá stavebnice splňuje ty nejvyšší bezpečnostní standardy na planetě Zemi (a i ve vzdálených galaxiích!).

Najít podobné výrobky:

Star Wars™ - Microfighters LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.