Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® Star Wars™ 75271 Pozemní spídr Luka Skywalkera

Kód lega: 75271
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 7 let
Počet kostiček: 236 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Prohánějte se rozpálenou pouští na planetě Tatooine s Lukem Skywalkerem a C-3PO na Lukově úžasném pozemním speederu! Ale dávejte pozor – nebezpečí číhá na každém kroku, proto si vezměte makro-dalekohled z kufru. Pozor na Jawu, který se skrývá v jeskyni a je připravený přepadnout naše hrdiny. Popadněte Lukovu blasterovou pušku, utkejte se s pouštním mrchožroutem a utečte do bezpečí!

     

    • Vrrrr! Dopřejte mladým rytířům Jedi možnost hrát si na Luka Skywalkera s tímto pozemním speederem X-34 (75271) ze ságy Star Wars™, který je novinkou pro leden 2020. Mezi cool detaily patří úložný prostor na makro-dalekohled a držák na blasterovou pušku. 
    • Tato populární stavebnice zahrnuje 3 minifigurky – slavnou postavu ze světa Star Wars™ Luka Skywalkera (s látkovým pončem, které je novinkou pro leden 2020), C-3PO, a k tomu navíc ozbrojeného Jawu v sestavitelném jeskynním úkrytu pro přehrávání soubojů. 
    • Fanoušci si mohou přehrávat akci z filmu Star Wars: Nová naděje s touto důmyslně propracovanou Star Wars™ stavebnicí, která obsahuje spoustu LEGO® kostek pro nekonečné kreativní stavění a hraní. 
    • Tato stavebnice s 236 dílky ze světa Star Wars™ nabízí zábavu při stavění a hodí se pro samostatné nebo skupinové hraní. Jedná se o skvělý vánoční nebo narozeninový dárek pro malé děti ve věku od 7 let, ale lze ji použít i jako nostalgické překvapení pro všechny fanoušky filmu Star Wars: Nová naděje. 
    • Lukův pozemní speeder měří přes 5 cm na výšku, 20 cm na délku a 11 cm na šířku. Je dost malý na to, aby se vešel do batohu spolu s modelem jeskyně a Star Wars™ minifigurkami, takže si děti mohou hrát kdekoli! 
    • Tato sběratelská stavebnice od LEGO® Star Wars™ je vyrobena čistě z LEGO kostek a poháněna dětskou kreativitou. Obejde se bez baterií, takže dobrodružství nikdy nekončí kvůli nedostatku energie! 
    • S intuitivním návodem Instructions PLUS v aplikaci LEGO® Life bude stavění pro děti ještě zábavnější. I mladší stavitelé si v něm mohou svůj sestavitelný Star Wars™ model přibližovat, otáčet a zobrazovat při stavbě skutečné verze. 
    • Stavebnice od LEGO® Star Wars™ otevírají bránu do galaxie plné stavitelských a herních dobrodružství pro děti (a dospělé). Umožní vám přehrávat si scény ze ságy nebo si vymýšlet vlastní jedinečná dobrodružství. 
    • Ke spojování nebo oddělování LEGO® kostek není zapotřebí použít Sílu! Splňují ty nejvyšší oborové standardy zaručující konzistenci a dokonale hladké spojování. 
    • LEGO® kostky a dílky jsou pouštěny na zem, drceny, krouceny, zahřívány a analyzovány, aby se zajistilo, že každá stavebnice splňuje ty nejvyšší bezpečnostní standardy zde na planetě Zemi (a i ve vzdálených galaxiích!).

Najít podobné výrobky:

Star Wars™ - Herní sady LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.