Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Star Wars Velitel droidů 75253

Kód lega: 75253
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 8 let
Počet kostiček: 1177 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Staňte se LEGO® Star Wars™ BOOST Velitelem droidů a stavějte, programujte a hrajte si během náročných misí s úžasnými droidy! Stáhněte si bezplatnou aplikaci LEGO BOOST Star Wars a postavte sympatického astro-droida R2-D2, kráčejícího droida a myšího droida. Vydejte se na planetu Alderaan, Hvězdu smrti a spoustu dalších vzrušujících míst v aplikaci a ovládejte droidy, kteří vyřeší více než 40 náročných misí buď za Povstaleckou alianci, nebo za mocné Impérium. Stavěj a připojuj raketové motory, vystřelovač dortů, katapult a mnohem víc. Pak naprogramujte vašeho droida pomocí aplikace tak, aby prováděl špionáž v Impériu, absolvoval bitevní výcvik a dešifroval zprávu pro princeznu Leiu... kdo ví, jaké další postavy LEGO Star Wars potkáte na cestě galaxií. Připravte droidy, veliteli!

     

    • Děti se naučí programovat a rozvíjet schopnosti týkající se kreativního řešení problémů, zatímco si budou hrát s touto interaktivní hračkou STEM, která obsahuje 3 sestavitelné LEGO® Star Wars™ droidy a více než 40 interaktivních misí. 
    • Tato zábavná LEGO® Star Wars™ technická stavebnice pro děti zahrnuje senzor barev a vzdálenosti, interaktivní motor, speciální kostku Move Hub a 1 177 dílků – dost na to, aby děti postavily všechny 3 LEGO figurky R2-D2, kráčejícího droida a myšího droida. Vezměte prosím na vědomí, že pomocí přiložené speciální kostky Move Hub ovládané přes Bluetooth lze vždy oživit pouze jednoho sestavitelného robota. 
    • Sestavitelné doplňky zahrnují raketové motory, katapult, vystřelovač dortů, terč, dekodér barev, překážky a mnohem víc. 
    • Děti ve věku od 8 let si zamilují stavění sestavitelných robotů pomocí bezplatné aplikace LEGO® BOOST Star Wars™, připojování nástrojů a zbraní a jejich oživování. Také budou řešit zábavné, ale náročné mise pomocí snadno ovladatelného programovacího prostředí. Seznam kompatibilních zařízení najdete na stránkách LEGO.cz/devicecheck. 
    • Tento parádní vánoční, narozeninový nebo obyčejný dárek pro jakoukoli příležitost obsahuje nezapomenutelné postavy, místa, zvuky a hudbu z epizod I–VI filmové ságy Star Wars™, jež si děti i dospělí jistě zamilují. 
    • R2-D2 z LEGO® kostek měří přes 20 cm na výšku, 10 cm na délku a 14 cm na šířku. Kráčející LEGO droid měří přes 18 cm na výšku, 16 cm na délku a 9 cm na šířku. Myší LEGO droid měří přes 14 cm na výšku, 17 cm na délku a 9 cm na šířku. 
    • Bezplatná aplikace LEGO® BOOST Star Wars™ Droidí velitel je k dispozici pro vybraná chytrá zařízení iOS, Android a Fire. Než se na stránky přihlásíš, zeptej se svých rodičů nebo zákonných zástupců.

Najít podobné výrobky:

Star Wars™ - Herní sady LEGO® BOOST LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.