Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® Super Mario™ 71369 Boj v Bowserově hradu - rozšiřující set

Kód lega: 71369
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 8 let
Počet kostiček: 1010 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Postavte se závěrečnému bossovi Bowserovi v tomto skvělém rozšíření pro startovací set LEGO® Super Mario™. Dostaňte Lava Bubble z cesty a probojujte se do Bowserova hradu. Shoďte Dry Bonese ze třesoucí se plošiny. Ve věži na vás čeká silný protivník –⁠ Boo. Skočte na páčky, nadzvedněte paže Bowsera a posbírejte odměny z akčních kostek. Pak zatřeste mostem a vychutnejte si vítězství, když Bowser spadne!

     

    • Díky rozšiřující stavebnici Boj v Bowserově hradu (71369) si hráči se svým startovacím setem LEGO® Super Mario™ užijí nová akční dobrodružství plná náročných překážek. Na konci trnité cesty je navíc čeká souboj s Bowserem. 
    • V této LEGO® Super Mario™ stavebnici na děti čeká Bowser, Dry Bones, Boo a Lava Bubble. Navíc nechybí také věže hradu s vratkými plošinami, akční kostky a další doplňky pro ještě napínavější hru. 
    • Děti si zamilují bojovat se závěrečným bossem Bowserem – musí s LEGO® Mariem (figurka není součástí balení) skočit na páčky, které nadzvednout paže Bowsera, aby se dostaly k akčním kostkám. Potom se roztřese most a protivník spadne. 
    • Tato LEGO® stavebnice s 1010 dílky skvěle poslouží jako zábavný dárek k narozeninám či jiné příležitosti pro děti ve věku od 8 let a inspiruje je k přidání vlastních jedinečných úrovní do startovacího setu Dobrodružství s Mariem (71360). 
    • Model v základním rozložení měří přes 23 cm na výšku, 47 cm na šířku a 34 cm do hloubky. Lze jej přestavovat a kombinovat se startovacím setem a dalšími rozšiřujícími stavebnicemi LEGO® Super Mario™. 
    • Tato stavebnice nevyžaduje žádné baterie – ožije při hraní s figurkou LEGO® Maria ze startovacího setu. 
    • V rámci bezplatné, intuitivní aplikace LEGO® Super Mario™ mohou děti také využít digitální návod na stavění a jeho skvělé interaktivní nástroje pro zobrazování modelu. Aplikace navíc slouží jako bezpečná platforma, kde mohou stavitelé sdílet své nápady s ostatními fanoušky. Seznam kompatibilních zařízení se systémem Android a iOS najdete na stránkách LEGO.cz/devicecheck. 
    • Sběratelské stavebnice LEGO® Super Mario™ přinášejí oblíbenou postavičku do reálného světa a dávají všem fanouškům pestrou škálu možností, jak rozšiřovat, přestavovat, přizpůsobovat a vytvářet své vlastní nové herní výzvy. 
    • Již od roku 1958 splňují LEGO® kostky ty nejvyšší oborové standardy tak, aby umožňovaly dokonale snadné skládání a rozebírání – není proto zapotřebí nadpřirozené síly Super Star! 
    • LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a podrobně analyzujeme, abychom zajistili, že tato jedinečná stavebnice splňuje ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality.
    • Upozornění - Abyste mohli hrát, potřebujete jeden ze startovacích setů 71360 nebo 71387!

Najít podobné výrobky:

LEGO® Super Mario™ LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.