Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® Super Mario™ 71368 Toadův lov pokladů - rozšiřující set

Kód lega: 71368
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 8 let
Počet kostiček: 464 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Rozšiřte svůj startovací set LEGO® Super Mario™ o vzrušující lov pokladů! Pomozte LEGO® Mariovi (figurka není součástí balení) dostat se přes posuvné a otočné plošiny a most. Seznamte se s Toadem a Toadette a poměřte síly s Cheep Cheepy a Goombou. Objevte všechny akční kostky v Toadově vesnici a skočte na ně ve správném pořadí, abyste získali bonusové mince!

     

    • Rozšiřující set Toadův lov pokladů (71368) dětem umožní obohatit startovací stavebnici LEGO® Super Mario™ Dobrodružství s Mariem o oblíbené postavičky, akční kostky a nové zábavné výzvy. 
    • V této stavebnici LEGO® Super Mario™ naleznete domky, strom, truhlu s pokladem, posuvné a otočné plošiny a 10 akčních kostek, a navíc figurky Goomby, 2 Cheep Cheepů a Toada a Toadette, které zaručí dlouhé hodiny hraní. 
    • Hráči pomohou LEGO® Mariovi (figurka není součástí balení) najít akční kostky ve stromu, za dveřmi jednoho z domů a v truhle s pokladem. Když na ně skočí ve správném pořadí získají bonusové mince. 
    • Tato LEGO® stavebnice se 464 dílky skvěle poslouží jako zábavný dárek k narozeninám či jiné příležitosti pro děti ve věku od 8 let a inspiruje je k přidání vlastních jedinečných úrovní do startovacího setu Dobrodružství s Mariem (71360). 
    • Model v základním rozložení měří přes 17 cm na výšku, 44 cm na šířku a 41 cm do hloubky. Lze jej přestavovat a kombinovat se startovacím setem a dalšími rozšiřujícími stavebnicemi. 
    • Tato stavebnice nevyžaduje žádné baterie – ožije při hraní s figurkou LEGO® Maria ze startovacího setu. 
    • Bezplatná aplikace LEGO® Super Mario™ nabízí digitální návod na stavění, skvělé pomocné nástroje pro interaktivní zobrazování modelů, nápady na kreativní hraní a spoustu dalšího obsahu. Seznam kompatibilních zařízení se systémem Android a iOS najdete na stránkách LEGO.cz/devicecheck. 
    • Sběratelské stavebnice LEGO® Super Mario™ přinášejí oblíbenou postavičku do reálného světa a dávají všem fanouškům pestrou škálu možností, jak rozšiřovat, přestavovat, přizpůsobovat a vytvářet své vlastní nové herní výzvy. 
    • Při rozpojování LEGO® kostek nebudete potřebovat nadpřirozené síly Super Star! Již od roku 1958 naše kostky splňují ty nejvyšší oborové standardy zaručující konzistenci a snadné spojování. 
    • LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a pečlivě analyzujeme, takže si můžete být jisti, že kreativní LEGO stavebnice splňují ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality.
    • Upozornění - Abyste mohli hrát, potřebujete jeden ze startovacích setů 71360 nebo 71387!

Najít podobné výrobky:

LEGO® Super Mario™ LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.