Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® Technic 42105 Katamarán

Kód lega: 42105
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 8 let
Počet kostiček: 404 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Zvládnete ukormidlovat tuto rychlou plachetnici? Otestujte své dovednosti s tímto katamaránem od LEGO® Technic, který skutečně pluje na vodě! Tento rychlý model je nabitý funkcemi, které vám v den závodu poskytnou výhodu oproti ostatním. Nastavte plachty a zajistěte pomocí dvou kýlů stabilitu lodi během plavby. Přestavte váš model na plovoucí závodní motorový člun a dopřejte si další dávku dobrodružství.

     

    • Vyplujte s tímto plovoucím závodním katamaránem na vodní hladinu. Model se vyznačuje spoustou realistických funkcí, mezi něž patří 2 plachty, 2 kýly a kormidlo. 
    • Tento model plachetnice 2 v 1 ideálně rozvíjí technické dovednosti. Umožňuje dětem stavět, hrát si a přestavovat a zároveň jim ukáže, jak fungují skutečné lodě. 
    • Přijďte na to, jak ovládat tuto rychlou loď světové kvality. Nastavte plachty do správného úhlu a připravte se na závod. Zvedejte a spouštějte 2 kýly, které vám umožní dosáhnout maximální stability. Pak manévrujte pomocí kormidla. 
    • Hledáte ty nejlepší dárky pro fanoušky modelů plavidel? Tato stavebnice (42105) od LEGO® Technic je skvělou volbou. Ideálně se hodí pro LEGO fanoušky od 8 let, kteří hledají novou výzvu, nebo pro všechny nadšené plavce. 
    • S tímto modelem plachetnice si lze snadno hrát i ve vaně. Měří přes 32 cm na délku, 22 cm na šířku a 44 cm na výšku (od spodní části kormidla po vrchní část stěžně). 
    • K čemu baterie, když máte plachty? Tento LEGO® katamarán se bez nich v pohodě obejde! Je poháněn představivostí, takže žádné baterie nejsou zapotřebí. 
    • Na nic nečekejte a pusťte se do stavění s kompletními pokyny pro tento katamarán, které najdete přímo v krabici. Jste připraveni postavit závodní motorový člun? Další pokyny k němu najdete na internetu. 
    • S těmito plastovými modely od LEGO® Technic mohou fanoušci LEGO® sad objevit zcela nový svět zábavného stavění. Díky parádnímu designu a realistickým funkcím pokračuje akce dlouho poté, co model sestavíte. 
    • LEGO® kostky jsou navrženy tak, aby vždy splňovaly ty nejvyšší oborové standardy. Stavebnice od LEGO® Technic jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné spojování. 
    • LEGO® Technic dílky procházejí náročnými testy, aby se zajistilo, že každá stavebnice splňuje ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Technic LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.