Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Trolls Taneční techno party 41250

Kód lega: 41250
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 5 let
Počet kostiček: 173 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Všichni vlasy nahoru! Je na čase roztočit to na taneční party na parketu pod vodou – v trolím stylu! Pořádně to rozjeďte nebo vezměte mořskou pannu a její chobotnici na pódium, z něhož mohou sjet na skluzavce. Postavte mořskou pannu na útes ve tvaru srdce a sledujte, jak se roztočí ve víru tance. Nasaďte jí brýle nebo přidejte do vlasů roztomilé srdíčko. Pak najděte sběratelskou hudební strunu – stejně jako ve filmu!

     

    • Kreativní dárek pro každého fanouška filmu Trollové, který si chce přehrávat hudební scény ze snímku TROLLOVÉ: SVĚTOVÉ TURNÉ od DreamWorks. Tato hračka nabízí řadu doplňků. Po sestavení se tak stává zdrojem nekonečné zábavy. 
    • Exkluzivní sběratelská figurka mořské panny a chobotnice dětem umožní přehrávat si podmořské scény z filmu TROLLOVÉ: SVĚTOVÉ TURNÉ a přidat se k mořské panně na taneční party. 
    • Reproduktory, světelné efekty a mixážní pult: s touto parádní sadou budou mít děti stále co objevovat. Roztočte to na tanečním parketu, sjeďte po skluzavce a najděte sběratelskou hudební strunu – přesně jako ve filmu. 
    • Hledáte vánoční dárek v podobě sad z filmu Trollové? Tato sada (41250) je skvělou volbou! Ideální pro fanoušky filmu Trollové ve věku od 5 let. Vynikající dárek pro kreativní děti nebo kohokoli, kdo miluje mořské panny. 
    • Mixážní pult měří přes 8 cm na délku, 3 cm na výšku a 3 cm do hloubky. Díky tomu je tato podmořská sada perfektní pro kreativní hraní. 
    • Tato sada na motivy filmu Trollové se obejde bez baterií, takže hraní může začít ihned. To je skvělá zpráva pro fanoušky filmu Trollové, kteří při vyprávění příběhu používají radši fantazii než baterie! 
    • Nyní mohou i menší děti zažít pocit úspěchu z nezávislého stavění s digitálními pokyny Instructions PLUS, které jsou k dispozici v rámci bezplatné aplikace LEGO® Life. 
    • Každá stavebnice pro děti od LEGO® Trolls World Tour přináší příležitost přehrávat si scény z filmu TROLLOVÉ: SVĚTOVÉ TURNÉ od DreamWorks a podporuje kreativitu. 
    • LEGO® kostky splňují ty nejvyšší oborové standardy i naše vlastní kritéria kvality. Díky tomu jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné skládání a rozebírání. 
    • U nás ve společnosti LEGO® Group kostky a dílky LEGO® pouštíme na zem, mačkáme, kroutíme, zahříváme, ohýbáme, škrábeme a natahujeme, abychom zajistili, že splňují ty nejvyšší standardy týkající se celkové bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Trolls World Tour LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.